Condicions d'ús

Darrera actualizació 11 d'abril de 2020


AVIRAM NADAL Termes i condicions de la Web


CONDICIONS D'ÚS DE LA PÀGINA WEB DE AVIRAM NADAL S.L.

Aquesta pàgina recull els Termes i Condicions en virtud de les quals AVIRAM NADAL, S.L (en lo endavant "AVIRAM NADAL") li proporciona els seus serveis a través de la pàgina web. Llegeixi atentament aquests termes i condicions abans de realitzar una comanda. Cal que entengui que mitjançant la realització d'una comanda via web accepta els present termes i condicions.

I. TERMES I CONDICIONS D'ÚS I VENDA

1. INTRODUCCIÓ I LA NOSTRA FUNCIÓN

1.1. Dates de la companyia: AVIRAM NADAL és una societat inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona i amb domicili social al Carrer Pi i Maragall, 5 de Sant Quintí de Mediona

1.2. CIF: El Número d'Identificació Fiscal és B66941337

1.3. Servei: li oferim un servei pel qual podrà realitzar comandes de productes i ens comprometem en portar-los a casa seva.

2. ACCÉS I CONDICIONS DE LA PÀGINA WEB

2.1. Accés a la web: La majoria de les àrees d'aquesta pàgina web estan obertes a tothom i es podran visitar i accedir sense necessitat de realitzar una comanda i / o registrar les seves dades.

2.2. Acceptació de les condicions: Mitjançant l'accés a qualsevol part d'aquesta pàgina web, vostè està acceptant les Condicions de la pàgina web. Si no accepta els termes i condicions d'aquesta Pàgina, l'ha d'abandonar immediatament, i no podrà efectuar comandes a través de la mateixa.

2.3. Revisió dels termes: AVIRAM NADAL podrà revisar les Condicions d'aquesta pàgina web en qualsevol moment, de manera que li preguem verifiqui el contingut d'aquestes condicions amb periodicitat, ja que estarà subjecte als termes i condicions vigents en el moment en que realitzi una comanda amb nosaltres.

2.4. Responsabilitat: Serà de la seva exclusiva responsabilitat, dur a terme tot el que sigui necessari per accedir a la pàgina web, i assegurar-se que totes les persones que accedeixin a la pàgina web a través del seu perfil i / o de la seva connexió a Internet coneguin les condicions d'aquesta pàgina web, i les compleixin.


3. EL SEU STATUS

3.1. Capacitat i majoria d'edat: Al realitzar una comanda a través de la pàgina web, garanteixes que:

  3.1.1. té la capacitat legal necessària per a celebrar contractes vinculants

  3.1.2. no és menor de 18 anys.

3.2. Coneixes i acceptes que si tu, o algú per al qual estàs demanant el menjar, té una al·lèrgia o intolerància alimentària, contactaràs directament amb nosaltres per verificar el producte a demanar.


4. COM FER UNA COMANDA I COM PROCESSAR-LA

4.1. Recollida de la seva comanda: Un cop hagi seleccionat els Productes que desitja demanar del catàleg, els tindrà a la seva cistella de compra. Aneu a la cistella i ompliu les dades d'entrega (es poden guardar al dispositiu per a futures compres). Cal tenir en compte que és important que revisi la informació que introdueixi i corregeixi qualssevol error abans de fer clic al botó de "procedir" ja que una vegada que feu clic a aquesta entrada ja no podran corregir errors. Els productes d'aviram nadal no tenen preu al catàleg doncs poden variar segons el pès, el moment de la temporada, etcètera.

4.2. Generació del pressupost: en el moment que ens arribi el carro de la compra, procedirem a calcular l'import total de la comanda despeses de transport incloses i li enviarem immediatament per correu.


4.3. Modificació o cancel·lació de la seva comanda: Una vegada que hagi contestat el nostre correu i s'hagi fet efectiu el pagament, no podrà cancel·lar la seva comanda ni podrà sol·licitar el seu reemborsament. Si desitja modificar o cancel·lar la seva comanda, haurà de posar-se en contacte amb el nostre servei d'atenció al client, en els termes que es defineixen en l'apartat 6.3 i ho gestionarem de la millor manera possible. No obstant això, no podem garantir que puguem modificar-la si ja ha estat tramitada i enviada.

4.3. Autorització de pagament: Quan el pagament realitzat no resulti autoritzat, la seva comanda no serà processada.

4.4. Gestió de la comanda: en quant la comanda surti de les nostres instal·lacions, se li enviarà un correu.

4.5. Lliurament de la seva comanda: Els temps estimats dels lliuraments i recollides són facilitats per l'empresa transportista i són només estimacions.

4.6 Finalització de el procés de comanda: El procés de contractació finalitzarà quan la comanda li hagi estat lliurat i AVIRAM NADAL confirmi si ha quedat satisfet amb el servei. AVIRAM NADAL realitzarà aquesta comprovació mitjançant l'enviament d'un correu electrònic al seu compte d'usuari, en el termini de quaranta-vuit hores (48 h) des que es va produir el lliurament de la comanda. Un cop hagi contestat l'enquesta de satisfacció, AVIRAM NADAL li enviarà un correu electrònic de forma automàtica per tal d'agrair-la seva confiança o, si és el cas, lamentar els inconvenients que s'hagin pogut ocasionar.

5. PREU I PAGAMENT

5.1. IVA despeses d'enviament: Els preus seran els indicats en el pressupos que enviarem per correu. Aquests preus inclouen l'IVA i les despeses de lliurament.

5.3. Mètodes de pagament: El pagament de les comandes a través de la pàgina web s'ha de realitzar mitjançant bizum, transferència bancària o contra-reembolsament en rebre el producte a casa (efectiu o tarjeta).

6. ATENCIÓ AL CLIENT

6.1. General: L'atenció al client és molt important per a nosaltres. De conformitat amb el que disposen els paràgrafs 6.5 i 11, el nostre equip d'Atenció al Client, tractarà de solucionar qualsevol problema que pogués tenir amb la seva comanda. Pot posar-se en contacte amb el nostre servei d'atenció el client fent clic o seleccionant l'opció "Contacte".

6.2. Preguntes sobre la seva comanda: Si la seva comanda està trigant més temps del que s'esperava o si té qualsevol altre problema amb el mateix, pot posar-se en contacte amb el nostre Servei d'Atenció al Client conforme es descriu en el paràgraf anterior i un dels nostres Assessors de atenció al Client intentarà posar-se en contacte amb el restaurant per tal de donar seguiment a la seva sol·licitud.

6.3. Canvi o cancel·lació de la seva comanda: Si voleu canviar o cancel·lar una comanda ja realitzada i el pagament ha estat autoritzat, pot posar-se en contacte amb el nostre Servei d'Atenció al Client en la forma assenyalada i aquest intentarà posar-se en contacte amb el restaurant per fer-li arribar la seva petició. No obstant això, no podem garantir que contactem amb el restaurant o que el restaurant estigui d'acord en acceptar els seus canvis o cancel·lacions, ja que poden haver començat a tramitar la seva comanda.

6.4. Queixes o suggeriments: Si. No quedés satisfet amb la qualitat dels productes o dels serveis prestats, si us plau, consideri oportú proporcionar aquesta informació en forma de qualificacions, comentaris i ressenyes en el lloc web (en conjunt, " comentaris ") per reflectir la seva experiència. Els comentaris són una part important del nostre procés de control de qualitat.

7. LLICÈNCIA

7.1. Condicions permeses d'ús: Vostè podrà utilitzar aquesta pàgina web, així com imprimir i descarregar-extractes de la mateixa per al seu ús personal no-comercial, sempre que respecti les normes següents:

   7.1.1. No podrà dur a terme un ús fraudulent de la pàgina web (com pirateria o \ "scrapping \").

   7.1.2. Llevat que s'estableixi el contrari, els drets d'autor o copyright i la resta de drets de propietat intel·lectual i industrial en aquesta pàgina web i el contingut publicat a la mateixa (inclòs sense limitacions, fotografies i imatges gràfiques) són titularitat d'AVIRAM NADAL. Aquestes obres es troben protegides per les lleis i convenis sobre propietat intel·lectual i drets d'autor en tot el món, i tots els drets es troben reservats. A l'efecte de les Condicions d'aquesta pàgina web, es troba prohibit tot ús d'extractes d'aquesta pàgina web diferent de l'establert en l'apartat 7.1.

   7.1.3. Queda prohibit modificar les còpies digitals o en paper de cap contingut que imprimeixi acord amb l'apartat 7.1, i no podrà utilitzar cap dibuix, foto ni cap altre gràfic, seqüència de vídeo o d'àudio, de forma independent a qualsevol text que els acompanyi.

   7.1.4. Ha d'assegurar que la condició d'AVIRAM NADAL com a autor del contingut en aquesta pàgina web sigui sempre reconegut.

   7.1.5. No podrà utilitzar cap dels continguts d'aquesta pàgina web ni la pròpia pàgina web a efectes comercials sense obtenir una llicència d'AVIRAM NADAL per fer-ho.

7.2. Limitacions d'ús: Sense perjudici del que estableix l'apartat 7.1, no podrà reproduir ni emmagatzemar cap part d'aquesta pàgina web en cap altra pàgina web, ni incloure en cap sistema ni servei electrònic de recuperació, públic ni privat, sense permís escrit previ .

7.3. Drets reservats: Queda reservat tot dret no expressament atorgat en les condicions d'aquesta pàgina web.

8. ACCÉS AL SERVEI

8.1. Disponibilitat de pàgina web: Tot i que AVIRAM NADAL tracta de garantir que aquesta pàgina web estigui disponible amb normalitat vint i quatre (24) hores a el dia, AVIRAM NADAL no serà responsable si aquesta pàgina web no estigués disponible en qualsevol moment o durant qualsevol període de temps.

8.2. Suspensió de l'accés: L'accés a aquesta pàgina web podrà ser suspès temporalment i sense preavís.

8.3. Seguretat de la informació: Lamentablement, la transmissió d'informació a través d'internet no és completament segura. Si bé adoptarem les mesures necessàries per protegir la informació sobre vostè, no podem garantir la seguretat de les seves dades transmeses a la pàgina web; qualsevol transmissió serà al seu propi risc.

9. CONTINGUTS I CONDUCTA DE L'USUARI

9.1. General:

   9.1.1. A excepció de la informació relativa a les seves dades personals, tot contingut que vostè introdueixi o pengi en aquesta pàgina web, (inclòs sense limitacions articles) serà considerat com a no confidencial i no privat (\ "Contingut de l'Usuari \"). Mitjançant la inclusió d'aquest contingut Vostè reconeix i garanteix que posseeix o disposa de tots els drets sobre el mateix i reconeix que AVIRAM NADAL no tindrà cap responsabilitat pel que fa a aquest contingut i que podrà copiar-lo, revelar-ho, distribuir-lo, incorporar-lo i utilitzar-lo de qualsevol altra manera incloses les dades, imatges, sons, text i la resta d'elements inclosos en el mateix, per a qualssevol efectes comercials o no comercials.

   9.1.2. Vostè manifesta i garanteix que qualsevol Contingut de l'Usuari que publiqui, o pengi no incompleix cap de les restriccions contingudes en els paràgrafs 9.2 i 9.3 següents.

9.2. Polítiques del Contingut de l'Usuari: Queda totalment prohibit publicar, penjar o descarregar en o des de la Web, qualsevol Contingut de l'Usuari (incloses Opinions) que:

   9.2.1. Incompleixi qualsevol llei local, nacional o internacional aplicable;

   9.2.2. Sigui il·legal o fraudulent;

   9.2.3. Suposeu publicitat no autoritzada; o

   9.2.4. Contingui virus o qualssevol altres programes nocius.

9.3. Polítiques de les Opinions dels usuaris: En particular (però sense limitació), els comentaris i opinions que publiqui a través del lloc web no han de:

   9.3.1. Contenir cap contingut difamatori, obscè ni ofensiu;

   9.3.2. Promoure la violència ni la discriminació;

   9.3.3. Infringir els drets de propietat intel·lectual o industrial de cap altra persona;

   9.3.4. Infringir cap obligació legal enfront d'un tercer (com, per exemple, obligació de confidencialitat);

   9.3.5. Promoure activitats il·legals ni envair la privacitat de tercers;

   9.3.6. Donar la impressió que ha estat creat per nosaltres; ni

   9.3.7. Utilitzar-se passar per una altra persona o falsejant la seva vinculació amb qualsevol altra persona.

9.4. Eliminació d'Opinions: Les accions no permeses que s'enumeren en els apartats 9.2 i 9.3 anteriors no tenen caràcter exhaustiu. AVIRAM NADAL es reserva el dret (però no està obligat a no ser que la llei així ho exigeixi) a eliminar o modificar en qualsevol moment les opinions i altres continguts publicats i penjats pels usuaris a la web, que AVIRAM NADAL considera que incompleix les prohibicions previstes en els punts 9.2 o 9.3 anteriors, o que sigui censurable o impliqui qualsevol dany o responsabilitat a AVIRAM NADAL, o a tercers.

9.5. Ús de les Opinions: Les Opinions i la resta de continguts dels Usuaris, tenen exclusivament finalitats informatives i no constitueixen assessorament per la nostra banda. Les Opinions i Continguts dels usuaris reflecteixen les opinions dels usuaris que han realitzat comandes a través del web o de tercers, i qualsevol declaració o consell proporcionades per aquestes persones són només d'ells. En conseqüència, i en la mesura que la legislació ho permeti, no assumim cap responsabilitat davant de tercers per les Opinions i el contingut dels Usuaris, inclòs i sense limitació, qualsevol error, difamació, obscenitat, omissions o falsedats que puguin contenir aquests materials .

9.6. Responsabilitat: Vostè es compromet a mantenir-nos indemne de qualsevol pèrdua, dany i / o reclamació (i altres costos relacionats) en què pogués incórrer o reclamar contra nosaltres un restaurant o tercer com a conseqüència de les Opinions o al Contingut inclòs en la nostra web en incompliment de qualsevol de les declaracions i garanties, acords o restriccions establertes en el present apartat 9.

9.7. La divulgació a les autoritats i els tribunals: AVIRAM NADAL cooperarà plenament amb qualsevol autoritat que li sol·liciti o li requereixi revelar la identitat o localització de qui hagi publicat Opinions o contingut en incompliment dels apartats 9.2 o 9.3 o qualsevol altra restricció aplicable, eximint-nos en la mesura que la llei ho permeti de qualsevol responsabilitat per aquesta revelació.

10.1. Llocs web de tercers: Els links a pàgines web de tercers a aquesta pàgina web es proporcionen exclusivament a efectes de la seva comoditat. Si vostè utilitzés qualsevol enllaç abandonaria aquesta pàgina web. AVIRAM NADAL no ha revisat totes aquestes pàgines web de tercers i no les controla (i no és responsable d'aquestes pàgines, ni del seu contingut ni disponibilitat). AVIRAM NADAL no les garanteix ni realitza cap manifestació en relació amb les mateixes, amb el material que aparegui en elles, ni amb els resultats de la seva utilització. Si vostè decideix accedir a qualsevol d'aquestes pàgines web de tercers vinculades a aquesta pàgina web, ho farà totalment al seu propi risc.

10.2. Permís de reedireccionament: Vostè podrà reediccionar-se a la pàgina principal d'aquesta web (www.aviramnadal.com), sempre que ho faci:

   10.2.1. D'una forma raonable i complint amb la legalitat aplicable, sense que perjudiqui la reputació d'AVIRAM NADAL ni s'aprofiti de la mateixa.

   10.2.2. No haurà de generar cap link des d'una pàgina web que no sigui de la seva titularitat o de manera que pogués suggerir alguna associació amb AVIRAM NADAL que no existeixi.

   10.2.3. La pàgina web des de la qual vostè es vinculi ha de complir els estàndards de contingut establerts en les Condicions d'aquesta pàgina web (en particular al paràgraf 9)

   10.2.4. AVIRAM NADAL tindrà dret a retirar el permís de redirecció en qualsevol moment.

11. EXONERACIÓ DE RESPONSABILITAT

11.1. Informació del web: Tot i que AVIRAM NADAL tracta de garantir que la informació en aquesta pàgina web sigui correcta, no assegurem que sigui precisa o completa. AVIRAM NADAL podrà realitzar canvis en els continguts d'aquesta pàgina web, o en els serveis i preus descrits en la mateixa, en qualsevol moment i sense preavís. El contingut d'aquesta pàgina web podrà no trobar-se actualitzat i AVIRAM NADAL no es compromet a que estigui actualitzat.

11.2. Al·lèrgies, dietes i altra informació dels productes: si tu tens alguna preocupació sobre al·lèrgies, intoleràncies o alguna altra preferència dietètica (tant si és per a tu o per a alguna persona per a la que estàs fent la comanda), has de sempre contactar amb un dietista per verificar si el menjar que vas a triar s'adapta a les teves necessitats.

11.4. Exclusió: L'accés a aquesta pàgina web i els nostres serveis, es permet sobre la base que excloem en la mesura del que legalment permès qualsevol manifestació, garantia, condició i / o obligació (incloses qualssevol condicions imposades per llei que, de no ser per les Condicions d'aquesta pàgina web, serien d'aplicació en relació amb aquesta pàgina web i amb els serveis que prestem).

12. RESPONSABILITAT

12.1. General: Res del que conté les Condicions d'aquesta pàgina web exclou ni limita la nostra responsabilitat per mort o lesions personals, derivats de negligència per part de AVIRAM NADAL, ni la responsabilitat de AVIRAM NADAL per declaració falsa fraudulenta ni per cap altra responsabilitat que no pugui ser exclosa ni limitada en virtut de la llei aplicable. Res del que conté les Condicions d'aquesta pàgina web afecta els seus drets legals.

12.2. Exempció de responsabilitat: Sense perjudici del que disposa la clàusula 12.1, sota cap circumstància AVIRAM NADAL respondrà, tot i que que sorgeixi de o en relació amb el Servei o el Lloc Web, ni contractual, ni extracontractual ni per negligència, (incloent l'ús, impossibilitat d'ús o els resultats de l'ús de el Servei o el Lloc Web) de:

   12.2.1. qualsevol pèrdua de beneficis, vendes, negocis o ingressos;

   12.2.2. pèrdua o corrupció de dades, informació o programari;

   12.2.3. la pèrdua d'oportunitats de negoci;

   12.2.4. pèrdua dels estalvis anticipats;

   12.2.5. la pèrdua de el fons de comerç, o

   12.2.6. qualsevol pèrdua indirecta o consegüent.

12.3. Limitació de la responsabilitat: De conformitat amb les clàusules 11, 12.1 i 12.2, la responsabilitat total d'AVIRAM NADAL davant vostre en relació amb la utilització per part de vostè de la pàgina web i dels serveis que prestem, inclosa (i efectes merament il·lustratius) la responsabilitat per incompliment de les Condicions d'aquesta pàgina web i la responsabilitat extracontractual (inclosa, a títol d'exemple, la negligència), es troba limitada a un import equivalent a dues vegades el valor de la seva comanda o 113 €, el qual sigui inferior.

12.4. Costos addicionals: Si la utilització per part de vostè de el contingut d'aquesta pàgina web tingui com a conseqüència la necessitat de manteniment, reparació o correcció d'equips, programari o dades, vostè assumirà totes les despeses associades, incloent sense limitació les despeses relacionades amb el manteniment, reparació o adaptació de qualsevol equip, programari o dades que pot tenir, arrendament, llicència o qualsevol altre ús.

13. RESOLUCIÓ

13.1. Causes de resolució: AVIRAM NADAL podrà resoldre o suspendre (al vostre gust) tant el seu dret d'ús d'aquesta pàgina web com la utilització dels serveis, de forma immediata, i notificar-ho per escrit (inclòs a través de correu electrònic) si:

   13.1.1. si utilitzés la web incomplint el que disposa l'estipulació 7.1 (Llicència)

   13.1.2. hagués penjat opinions o qualsevol altre Contingut de l'Usuari a incompliment del que disposen les estipulacions 9.2 o 9.3 (Contingut de l'Usuari i Opinions);

   13.1.3. si incomplís el que disposa la estipulació 10.2 (Links a, i des de, altres pàgines web);

   13.1.4. Si vostè incomplís qualsevol altre terme de les Condicions d'aquesta pàgina web.

13.2. Obligacions en cas de resolució del contracte: Amb la resolució o suspensió, vostè haurà de destruir immediatament tots els extractes d'aquesta pàgina web descarregats o impresos.

14. COMUNICACIONS ESCRITES

Mitjançant la utilització de la nostra pàgina, accepta que les comunicacions se li efectuïn seran principalment electròniques. Li contactarem per e-mail o li facilitarem la informació publicant-la en la nostra web. A efectes contractuals accepta aquests mitjans de comunicació i reconeix la validesa dels contractes, notificacions, informació i altres comunicacions que li facilitem per aquests mitjans. Aquesta condició no afecta els drets que li puguin correspondre.

15. FORA DEL NOSTRE CONTROL

15.1. No ens fem responsables de cap error en l'execució o retard en l'execució de cap de les nostres obligacions en virtut de el present Contracte que sigui deguda a fets que es trobin fora del nostre control ( "Força Major")

15.2. Per Força Major s'entendrà qualsevol acte, esdeveniment, omissió o accident que es trobi fora del nostre control i inclou en particular (sense limitació) els següents:

   15.2.1. vagues, aturades o qualsevol altra acció industrial;

   15.2.2. revoltes civils, motins, invasions, atacs terroristes, guerres (declarades o no), amenaces o preparacions de guerra;

   15.2.3. foc, explosió, tempesta, inundació, terratrèmol, enfonsament, epidèmies i qualsevol altre desastre natural;

   15.2.4. impossibilitat d'utilitzar el ferrocarril, vaixells, avions, transports de motor o qualsevol altre tipus de transport públic o privat;

   15.2.5. impossibilitat d'ús de les xarxes de telecomunicacions públiques o privades i

   15.2.6. els actes, decrets, legislació, regulació o restriccions de qualsevol govern.

15.3. Les nostres obligacions sota el present Contracte quedaran suspeses durant el temps que duri el supòsit de força major i disposarem d'una ampliació del termini per al compliment de les nostres obligacions per la durada d'aquest període. Tractarem per tots els mitjans de posar fi a l'esdeveniment de força major o trobar una solució mitjançant la qual puguem dur a terme les nostres obligacions d'acord amb els presents Termes de lloc web tot i la Causa de Força Major.

16. CONDICIONS ADDICIONALS

16.1. Política de privacitat: Estem compromesos amb la protecció de la seva privacitat i seguretat. Totes les dades personals que recopilem de vostè seran processats d'acord amb les nostres polítiques de privacitat i el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Només recollim dades per fer l'entrega i aquestes dades queden relacionades amb la comanda i no emmagatzemades per separat amb finalitats diferents de les contractuals.

16.2. Altres condicions: També ha de revisar la nostra Política de Cookies per obtenir informació sobre com i per què utilitzem cookies per millorar la qualitat de el lloc i el servei.

16.3. Nul·litat: Si qualsevol estipulació, o part d'aquesta, de les Condicions d'aquesta pàgina web fos declarada il·legal, nul·la o no aplicable d'una altra forma, per qualsevol jutjat o autoritat competent, aquesta estipulació o part de la mateixa serà eliminada de les Condicions d'aquesta pàgina web, i la resta de condicions d'aquesta pàgina web són aplicables com si l'estipulació, o part d'aquesta, il·legal, nul·la o no aplicable, mai s'hagués acordat.

16.4. Acord complet: Qualsevol falta (total o parcial), o retard en l'aplicació de qualsevol estipulació de les Condicions d'aquesta pàgina web per part de vostè no serà interpretat com una renúncia dels seus o els nostres drets i accions.

16.5. Renúncia: qualsevol incompliment o retard per vostè o per nosaltres en l'aplicació (en la seva totalitat o en part) de qualsevol disposició d'aquests Termes del Lloc Web no serà interpretat com una renúncia al seu o els nostres drets o accions.

16.6. Cessió: No podrà cedir cap dels seus drets ni obligacions en virtut de les Condicions d'aquesta pàgina web sense el nostre consentiment previ escrit. Podrem transmetre qualsevol dels nostres drets o obligacions d'acord amb les Condicions d'aquesta pàgina web, sense necessitat de consentiment previ escrit per part de vostè, a qualsevol negoci amb el qual constituïm una joint venture, que comprem, o a què siguem venuts.

16.7. Els enunciats en les Condicions d'aquesta pàgina web s'han inclòs a l'efecte de conveniència i no afectaran la seva interpretació.

AVIRAM NADAL perseguirà l'incompliment de la present condicions així com qualsevol utilització indeguda de la seva pàgina web.

17. LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Les Condicions d'aquesta pàgina web es regiran i interpretaran de conformitat amb la llei espanyola. AVIRAM NADAL i l'usuari, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur o legislació aplicable que pogués correspondre'ls, se sotmeten a la legislació de Dret comú espanyola i a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de la ciutat de Madrid (Espanya), llevat que la legislació aplicable determini de forma imperativa un altre fur o legislació diferent.

0

Cistella